Vores Kommunikation

Daglig kommunikation med forældre er en væsentlig del af vores skole/hjem samarbejde og foregår på forskellig vis, blandt andet via Forældreintra, kontaktbøger og telefonsamtaler. Derudover er der selvfølgelig diverse møder, såsom skole/hjem samtale, forældremøder, netværksmøder mv.

Kontaktbogen bruges til personlige informationer og meddelelser, og bogen bringes dagligt mellem skole og hjem. Derudover kan beskedsystemet i Forældreintra bruges til skriftlig kommunikation mellem forældre og personale på Stensagerskolen.

Generel information og materialer bliver sendt ud til forældre via Forældreintra. Det drejer sig om nyhedsbreve, dag-, uge- og månedssedler fra klasse/gruppe, indbydelse og tilmeldinger til arrangementer, elevplaner, årsplan og ugeskema, skoleblad mv.

Kun i de særlige tilfælde, hvor forældre ikke har adgang til internettet kan de få noget materiale sendt ud i papirform eller som besked i kontaktbog.